بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی
سرخط خبرها

نگاهی به شماره جدید نشریه Computer Active | ناشناس ماندن در اینترنت

  • کد خبر: ۴۶۶۳۲
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
نگاهی به شماره جدید نشریه Computer Active | ناشناس ماندن در اینترنت
نشریه Computer Active در پرونده اصلی شماره جدید خود روی سرویس‌های ابری مدیریت فایل‌های چندرسانه‌ای متمرکز شده است.
نجفی | شهرآرانیوز - نویسندگان نشریه با توصیه به استفاده از سرویسی تحت عنوان PLEX بر این باورند که با توجه به سهولت دسترسی به فضای مجازی، اکنون زمان آن فرا رسیده است که کاربران به جای استفاده از ابزار‌هایی مانند اسپاتیفای بتوانند به موسیقی و رسانه‌های هنری مورد نظر خود از هر جایی با استفاده از اینترنت دسترسی داشته باشند.
 
در میان دیگر خبر‌های نشریه، مایکروسافت اعلام کرده است نسخه بعدی مجموعه نرم‌افزاری مایکروسافت آفیس ورژن ۲۰۲۲ خواهد بود. این در حالی است که پیش از این گمان می‌شد مایکروسافت از این پس صرفا به به‌روز‌رسانی و فروش بسته‌های تکمیلی مجموعه آفیس اقدام کند. در خبر دیگری از مایکروسافت و در حالی که جهان همچنان با کووید ۱۹ دست و پنجه نرم می‌کند، این شرکت خوش‌بین است بتواند همه‌گیری یا پاندمی بعدی را قبل از شیوع شناسایی کند. پروژه اخطاردهنده مایکروسافت با استفاده از تله‌های روباتیک می‌تواند حشرات آلوده را شناسایی و شکار کند.
 
این سیستم البته در سال ۲۰۱۶ و در جریان شیوع زیکا در آمریکای جنوبی یک بار موفق از آزمون بیرون آمده است. در مجموع با شیوع ویروس کویید ۱۹ بسیاری از شرکت‌های فناوری جهان به سمت توسعه نوآوری‌های حوزه درمان گام برداشتندو به نظر می‌رسد مایکروسافت هم با همین هدف به دنبال توسعه این پروژه قدیمی خود است.
حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی نیز از دیگر سوژه‌های این شماره است که در گزارشی با زیر سؤال بردن «ناشناس ماندن در اینترنت» به آن پرداخته شده است. شاید شما هم از آن دسته کاربرانی باشید که با تنظیم مرورگر روی حالت ناشناس (Incognito Mode) از هویت خود در وب محافظت می‌کنید، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد علاوه بر این گزینه، باید با تنظیمات Cookies و ردیاب‌های تبلیغاتی، آن‌ها را متوقف کنید. البته در کنار این موارد، استفاده نکردن از سایت‌هایی نظیر گوگل نیز که اطلاعات کاربران را احصا می‌کنند ضرورت دارد.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->